In timp ce masina se deplaseaza, camera de bord poate inregistra automat traseul parcurs sau tot ceea ce este interesant in drumul tau. Nextbase este partenerul de drum cu cea mai buna memorie si martorul independent de care ai nevoie sa te simti in siguranta in masina ta, in orice conditii, chiar si mai dificile.

Poti surprinde cu usurinta orice detaliu important, datorita unghiului larg de vizualizare, de 140 de grade, care acopera ambele laturi ale drumului. Mai mult, imaginile capturate sunt intotdeauna clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau ridicata, datorita algoritmilor inteligenti utilizati de camera pentru a imbunatati calitatea imaginii.
GPS-ul incorporat permite determinarea cu exactitate a locatiei pe parcursul unei calatorii. Acest lucru poate fi vital in eventualitatea unui accident. Camera inregistreaza coordonatele GPS, data si ora, dar si informatii despre viteza, iar traseul poate fi vizualizat ulterior in Google Maps cu ajutorul aplicatiei incluse.
Trimiti cu usurinta prietenilor, familiei sau catre firmele de asigurari cele mai recente fisiere video, direct din smartphone sau tableta, prin conectivitatea Wi-Fi si tehnologia Bluetooth, dar si prin sincronizarea rapida a camerei cu smartphone-ul, gratie functiei AutoSync. Iar daca vrei sa si editezi videoclipurile, poti folosi software-ul MyNextbase Player™.
Camerele de bord Nextbase Seria 2 sunt extrem de usor de configurat si utilizat. Totul este aranjat, asa cum te-ai asteptat.
Mai mult decat adecvate pentru utilizarea zilnica, cu toate functiile inovative usor de accesat, oferind confort si siguranta utilizatorului, camerele de bord Nextbase Seria 2 transforma orice masina intr-un vehicul inteligent.
Modul de parcare inteligent inregistreaza orice miscare fizica a vehiculului in timp ce acesta este parcat, optiunea putand fi selectata din meniul fiecarei camere Nextbase si pentru a avea un plus de siguranta, poti conecta camera la o sursa externa de alimentare, astfel incat sa fii permanent in control.
Suportul exclusiv pentru masina Click&Go PRO™ are conectori de alimentare magnetici integrati, astfel incat sa poti instala si scoate camera de bord cu o singura mana.
Cablul de alimentare se instaleaza direct in suport, permitand camerei sa fie complet wireless. Standard, toate camerele de bord din Seria 2 includ sistemul Click&Go PRO™, cu un suport adeziv 3M ca metoda de montare implicita.
Tehnologie 4K
Nextbase 622GW lanseaza o serie de premiere mondiale care au revolutionat industria camerelor de bord: Stabilizator digital imagine, Mod Conditii Meteo Dificile si cea mai buna conectivitate Bluetooth & WiFi.
Camera de bord Nextbase 622GW 4K surprinde, de la o mare distanta, cele mai mici detalii ale traseului parcurs de tine, iar ecranul tactil clar si luminos de 3" permite o vizualizare facila a filmarilor si imaginilor inregistrate. Pentru mai multa siguranta, poti conecta o camera in spate care sa iti acopere masina din mai multe unghiuri si sa iti asigure un confort suplimentar.
Camera 622GW este prima camera de bord auto cu stabilizator digital de imagine care reduce semnificativ vibratiile generate de masina astfel incat imaginea inregistrarilor sa fie cat mai clara.
Camera Nextbase 622GW vine cu conectivitate Wi-Fi incorporata si Bluetooth™ 5.0, permitand sincronizarea rapida a camerei cu smartphone-ul gratie functiei AutoSync. Poti descarca imaginile direct pe smartphone si le poti impartasi cu prietenii si familia sau trimite mai usor catre firmele de asigurari, utilizand aplicatia MyNextbase™, disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Poti chiar sa editezi videoclipurile folosind software-ul MyNextbase Player™.
Masina ta este protejata chiar si in parcare. Mod Parcare Inteligent detecteaza eventualul impact si inregistreaza incidentul. Pentru ca tu sa fii permanent in control, zi si noapte, iti recomandam sa conectezi camera la o sursa externa de alimentare.
GPS-ul incorporat este absolut necesar pentru determinarea cu exactitate a locatiei pe parcursul unei calatorii, dar mai ales in eventualitatea unui accident. Camera inregistreaza coordonatele GPS, data si ora, iar traseul poate fi vizualizat ulterior in Google Maps cu ajutorul aplicatiei incluse. Localizarea ta poate fi vitala pentru tine si familia ta!
De cele mai multe ori, ceata, ninsoarea sau ploaia, sunt un impedimentat atat pentru un trafic fluid, dar si pentru identificarea vehiculelor si a placutelor de inmatriculare in cazul unui incident in care sunteti implicat sau asistati. Camera Nextbase 622GW 4K foloseste algoritmi integrati pentru a oferi cea mai clara imagine indiferent de situatie, iar tu vei fi protejat in orice conditii.
Nimic nu se pierde, totul se castiga! Noua functie permite vizualizarea cu incetinitorul a inregistrarilor la rezolutie 1080p cu 120fps, fiind ideala pentru depistarea celor mai importante detalii din trafic. Fiecare secunda conteaza!
Tehnologie QuadHD
Una dintre camerele premiate Nextbase, 522GW pentru functiile inovatoare aduse, inregistrare QUAD HD 1440p si cu o lentila de polarizare incorporata, inclusiv SOS* si Control Vocal Alexa**, este un must-have pentru cei care doresc sa se protejeze pe drum.

Pentru mai multa siguranta si confort poate surprinde si ceea ce se intampla in spatele autoturismului cu ajutorul camerei modulare spate. Ecranul tactil clar si luminos de 3" permite o vizualizare facila a filmarilor si imaginilor inregistrate.
Tehnologie QuadHD
Daca inca nu esti pregatit pentru varianta 4K, 422GW este solutia ideala pentru a putea capta imagini cu placutele masinii sau detaliile unui eveniment din trafic, de la o distanta considerabila. Ecranul tactil clar si luminos de 2.5" permite o vizualizare facila a filmarilor si imaginilor inregistrate.

Pentru mai multa siguranta si confort, poate surprinde si ceea ce se intampla in spatele autoturismului, cu ajutorul camerei modulare spate. In plus, camera 422GW, prin Modul Parcare Inteligenta, inregistreaza orice denivelare sau miscare fizica a vehiculului in timp ce acesta este nesupravegheat. Nextbase 422GW este prima camera de bord 1440p din lume cu Control Vocal Alexa* incorporat.
Tehnologie FullHD
Nextbase 322GW a primit numeroase premii pentru calitatea imaginilor inregistrate. Camera beneficiaza de un obiectiv nou si imbunatatit cu 6 straturi pentru a capta imagini clare. Filmarile se realizeaza la rezolutie Full HD, camera fiind capabila sa inregistreze 60 de cadre pe secunde. In acest fel inregistrarile sunt mai fluide ca oricand pentru ca exista de doua ori mai multe cadre pe secunda pentru a surprinde toate detaliile importante, cum ar fi placutele de inmatriculare. Ecranul tactil IPS HD, tehnologiile Bluetooth, Wi-fi si GPS incorporate fac din camera 322GW o alegere inspirata si un partener de incredere in fiecare calatorie.
Tehnologie FullHD
Cu inregistrari realizate la rezolutie 1080p HD si o lentila de sticla imbunatatita cu 6 straturi, camera 222G ofera utilizatorului experienta full HD si localizare GPS pozitionandu-se astfel in randul gamei noastre de produse premiate. Mai mult decat atat, experienta este imbunatatita de sistemul exclusiv de montare Nextbase Click&Go PRO™ si cablul de alimentare montat direct pe suport care permite camerei de bord sa fie fara fir.
Tehnologie FullHD
Camera auto duala Nextbase 222XR este solutia ideala pentru protectia ta atunci cand esti in trafic. Camera inregistreaza automat traseul parcurs sau tot ceea ce este interesant in drumul tau. Iar pentru mai multa siguranta si confort, poate surprinde si ceea ce se intampla in spatele autoturismului, cu ajutorul camerei spate.
* Functia SOS este disponibila in urmatoarele tari: Germania, Franta, UK, Irlanda, Benelux, Polonia, Cehia, USA, Canada
** Functia Alexa este disponibila in urmatoarele tari: Germania, Franta, UK, Irlanda, Benelux, USA, Canada
Accesorii potrivite camerei tale
Nextbase, unul dintre cei mai importanti producatori de camere de bord din Europa, care revolutioneaza constant industria de profil, impresioneaza și piața din România cu noua gama premiata de camere auto, Nextbase Seria 2.

Camerele de bord Nextbase, Seria 2 se remarca prin calitatea imbatabila a imaginii, perfecta indiferent de conditiile de drum si printr-o gama de caracteristici care le pozitioneaza ca un produs obligatoriu, pe care trebuie sa il ai in masina ta pentru a te simti in siguranta.
Toate camerele de bord din gama Nexbase, au in comun usurinta de utilizare, designul modern si un foarte bun raport calitate-pret, dar fiecare dintre ele uimeste cu performantele sale specifice.

Fiecare produs este cu 35% mai mic decat predecesorul sau, camerele devenind cat mai discrete posibil, acestea dispunand si de noul sistem de montare Nextbase Click&Go PRO™ cu magneti neodim, care asigura o utilizare accesibila si confortabila.